Nejspíš máte ve svém okolí někoho kdo už v poslední době dům stavěl. Pravděpodobně tak víte, že to není nic jednoduchého jak po stránce finanční, tak po stránce stavební. Není ani jednoduché sehnat stavební pozemek, protože většina jejich už prodaná. Pokud máte nějakou představu o tom jak by měl váš rodinný dům vypadat, možná budete své představy muset přehodnotit podle toho jaký seženete pozemek.

dům bungalov

Jak stavět?
Před zahájením stavby je potřeba mít připravený pozemek, mít připravený projekt a také získat stavební povolení, což většinou není záležitost na pár týdnů. Pro spoustu lidí je komunikace se stavebním úřadem složitá a nesrozumitelná, a často ani lidé neví co po nich úřady chtějí. Z tohoto důvodu svým klientům nabízíme možnost, že jim stavební povolení zařídíme my. Jsme stavební firma, která staví kvalitní dřevostavby a zděné domy po celé republice. Domy stavíme na klíč, protože je to mezi klienty velmi žádaný způsob výstavby domu. Stačí si totiž projít náš katalog rodinných domů na klíč Enerdomy.cz
, a vybrat si dům, který vás zaujme.

Jak to probíhá?
Pokud se rozhodnete že si nás vyberete pro stavbu svého domu, rozhodně nebudete litovat. Můžete si projít zkušenosti klientů s naší firmou, kde uvidíte, že dodržujeme co slíbíme. Prioritou je pro nás spokojený klient. Nabízíme mnoho typových projektů, ale nebráníme se individuálním úpravám. Jsme samozřejmě schopni připravit individuální projekt zcela podle vašich potřeb. Vždy u nás získáte svůj vysněný dům.

stavba domu

Domy předáváme kompletně dokončené, a včas vám řekneme, kdy si máte začít vybírat kuchyňskou linku. Domy dodáváme bez linek, protože je to tak pro naše klienty snažší. Můžete si sami kontrolovat jak stavba probíhá, a díky tomu budete vždy vědět, kdy už se můžete začít balit a těšit na nový život ve svém vysněném rodinném domě, od kterého vám předáme klíče co nejdřív to bude možné.

Posted in Byt