Mít v dnešní době kvalitní počítač je opravdu důležité. Já vím, že někdo řekne, že mít doma kvalitní počítač je zbytečné. Že třeba někomu stačí úplně obyčejný počítač za pár tisíc. Anebo také si pořídit počítač, který je z druhé ruky. Ano, samozřejmě, že i tohle funguje, že i tohle samozřejmě můžete mít. Jenomže potom jsem slyšela, že když si lidé seženou počítač od někoho jako z druhé ruky, tak potom se zlobí, když jim doma nefunguje. Nebo když se jim počítač doma rozbije, je logické, že když si nekoupíte úplně novou věc, ale koupíte si věc z bazaru, tak také musíte počítat s tím, že se vám může také nějak rozbít.

Já chci kvalitní počítač.

A to potom není opravdu moc příjemné. Mně se kolikrát stalo, že jsem si koupila mobilní telefon anebo počítač, který byl starší. Bylo to z bazaru, ani jsem nevěděla, kolik předchozích majitelů ho mělo. Ani jsem netušila, že mobilní telefon už byl dvakrát na opravě, v inzerátu to samozřejmě vůbec nikdo neuvedl, tohle mě naštvalo. A zase na druhou stranu musím říct, že vlastně je to moje chyba. Měla jsem si ušetřit peníze a koupit si raději úplně nové věci, a ne se spoléhat na to, že mi někdo prodá nějakou kvalitní věc, proto jsem si řekla, že už tohle dělat nebudu a že si vždycky raději připlatím peníze a koupím si něco nového a kvalitního.

Počítač je už všední věc.

Však asi nikdo nechce, aby měl stále jenom takové staré věci, které se za chvilku rozbíjí. Proto jsem si řekla, že už nebudu tak hloupá a raději budu dávat na kvalitu. Já vím, že za kvalitu se platí a za kvalitu si každý připlatí, ale opravdu to stojí za to. A to se týká techniky, a to hlavně počítačů a mobilních telefonů. Tak tady podle mého názoru tohle platí dvojnásob. Moje maminka vždycky říkala, že mám hledět na kvalitu a sama maminka říkala, že za kvalitu se také připlatí. Já už jsem tohle pochopila, tady jde ale vidět, že chybami se člověk učí. 

Posted in PC